Over
MarkaChing

MarkaChing is een marketingbureau opgericht door Marleen Reinders. Eerder heeft Marleen voor veel bedrijven de marketingstrategie mogen opzetten en uitvoeren. Zo was ze marketing manager bij diverse e-commercebedrijven en marketingbureaus. Hierdoor kent ze de behoeften van verschillende doelgroepen en weet ze snel hoe ze organisaties kan helpen groeien.

Het team bestaat verder uit freelancer Marketeers Carolien en Vivian. Door onze krachten en kennis te bundelen bieden wij full-service marketing en weten de juiste on- en offline kanalen op de juiste manier in te zetten.

Een aantal van onze klanten zijn onder andere; Entrador Consultancy Group, Ivy Technology, Active Ants en Teamleiders.nu.

Met MarkaChing bouwen we aan sterke merken. Voordat we starten luisteren we goed naar de vraag en het verhaal van onze klanten. Wat beweegt hen en waar willen ze met hun organisatie naartoe? Alleen zo komen we samen tot een “Ching!”-resultaat!

Team van creatieve professionals

Separator

MarkaChing wordt ondersteund door een groot netwerk van creatieve professionals. Voor elk vraagstuk hebben wij binnen ons netwerk de juiste persoon voor het antwoord. Zo zorgen we ervoor dat alle bedrijven altijd met al hun marketingvragen bij ons terecht kunnen.

Marleen

“Jouw bedrijfsdoelstellingen behalen door Marketing op de juiste manier in te zetten”. Dat is waar Marleen zich op focust. Doel– en resultaatgericht, strategisch, creatief en organisatorisch. Na een duidelijke analyse van de behoefte bij een klant zet ze de eerste strategie lijnen uit om samen met het team een volledige aanpak te bepalen om de gestelde doelen te bepalen. Breed inzetbaar en dus niet alleen voor één kanaal binnen de marketingmix.

Carolien

Ondernemend, creatief, doortastend en communicatief sterk omschrijven Carolien het best. Met haar jaren ervaring binnen o.a. online marketing bureaus, e-mailmarketing en recruitment marketing werkt ze graag vanuit een duidelijke visie en strategie voor de klanten van MarkaChing. Wil je aan de slag met Online Marketing, maar geen idee waar en hoe je moet beginnen? Carolien denkt en kijkt graag met je mee om samen het juiste plan neer te zetten!

Vivian

Vivian is proactief, onderzoekend, adviserend, creatief, zowel ondersteunend en uitvoerend inzetbaar, zelfstandig, denkt mee en kan goed luisteren. Vaststaat is dat ze erg blij wordt van organiseren. Alles zal ze aanpakken om het gewenste resultaat te behalen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van de marketingstrategie, de coördinatie en uitvoering hiervan of de organisatie van een event. Ze staat open voor elke uitdaging en neemt graag alles uit handen en gaat direct aan de slag!

Daisy

Door haar collega’s en klanten wordt Daisy beschreven als een technische alleskunner. Haar karakter wordt omschreven als geduldig, spontaan, communicatief vaardig en meedenkend. Met haar passie voor het bouwen van websites worden creatieve ontwerpen vertaald naar een technisch eindproduct. Daarnaast haalt Daisy voldoening uit het verbeteren van bestaande websites om deze nog functioneler, gebruiksvriendelijker en sneller te maken. Dit doet ze graag in samenwerking met haar collega’s én de klant om tot een optimaal resultaat te komen!

Kennismaken met Marleen?

Separator

Benieuwd naar hoe MarkaChing jouw bedrijf kan helpen met je marketingvraag? En hoe wij invulling kunnen geven aan je marketingstrategie? Laten we vrijblijvend kennismaken. Telefonisch, via videobellen of bij jou op kantoor.